Rabu, 05 Agustus 2009

Ordenen BEGRIP GROTE PUBLIEK

Ordenen BEGRIP GROTE PUBLIEK
Ordenen Gemeenschap (EG Ordenen)
is een patroon van denken en werken die is er en hield vele eeuwen sinds het verleden, namelijk een reeks van inspanningen voor het bouwen van een gemeenschap te bereiken het stadium van het leven een beter, welvarender en rechtvaardiger uit de vorige aan de waardigheid en de waardigheid van de mensheid seutuhnya.
als een formulering begrip patroon van denken en werken is reeds bekend in het leven van Lao Tse didataran Chinees, op de 7 e eeuw voor Christus.
Padaabad concept van de twintig patronen van denken en werken in de communautaire Ordenen werd weer populair, als reactie tegen de ideeën en praktijken, de ontwikkeling of "modernisering", die culmineren in de waardigheid van de mensheid en de onderdrukten pengurasan in verschillende dasyat
natuurlijke hulpbronnen in het voordeel van een kleine groep van mensen op aarde.
SaulAlinsky en Paulo Freire maakt deel uit van de cijfers die een back-up en praktijk patronen van denken en de organisatie van de gemeenschap in lijn met het concept dat werd geformuleerd door Lao Tse, hoewel de veranderingen optreden (precies: aanpassingen) op het niveau van de techniek als de achtergrond en voorwaarden gemeenschap en een ander tijdperk.
tot nu toe, dat is erkend door de activisten van de NGO's samenvatting
Ordenen gemeenschap in het achterhoofd is dat:
1. Gemeenschappen hebben de middelen en de inspanningen op te bouwen in hun eigen land.
2. Gemeenschappen hebben de kennis en wijsheid in een eenzaam leven natuurlijk.
3. De ontwikkeling van de gemeenschappen inspanningen doeltreffend zal zijn als actief betrekken alle communautaire componenten alsmede de ontwikkeling ervan, en
4. Samenleving zelf heeft de mogelijkheid om deze rollen in hun ontwikkeling.
De geest die ten grondslag liggen aan het paradigma keuze op Lao-Tse's is hoofdzakelijk het herstel van de waardigheid en de menselijke waardigheid seutuhnya in een verscheidenheid van ideeën en het ontwikkelingsproces.
voor deze strategie is in wezen de weg:
1. Het plaatsen van de gemeenschap als belangrijkste onderwerp van ontwikkeling, zowel in het proces van ontwikkeling en verwezenlijking van de resultaten.
2. Het idee van een gemeenschap ontwikkeling moet rekening worden gehouden met de belangen en behoeften mayarakat zelf; en
3. Ontwikkeling moet worden toegespitst op de mogelijkheden en het vermogen van de gemeenschap
Organisatie Society, die gericht zijn op het milieu veel marginale gemeenschappen, in samenwerking met het onderwijs gemeenschap gemeenschap of disassembleren pakketten alienasi (keterasingan) en marjinalisasi (eliminatie) van da manier duping verarming dat is gebeurd is gebeurd, is dat een systematisch en gestructureerd.
Zo kan een proces van de Gemeenschap in het organiseren van het recht moeten kunnen memberiakan verlichting en penyadaran aan de gemeenschap dat het leven is publiek eigendom. Gemeenschap organisaties moeten ook kunnen herinneren aan de mensen van de consument trend, altijd op zoek naar gemak en pragmatisch. Dus ze hebben niet langer de macht en autonomie in de schepping en de mensikapi leven.
Gemeenschap organisaties moeten ook kunnen herinneren aan de mensen van de consument trend, altijd op zoek naar gemak en pragmatisch.
Dus ze hebben niet langer de macht en autonomie in de schepping en de mensikapi leven.
1. Definitie Pengorganisasikan Society
Algemene communautaire Ordenen is gedefinieerd als:
"Het proces omvat de bouw van de sterkte van de bestanddelen zoveel mogelijk door het proces menemukenali bedreigingen die samen menemukenali-regeling een regeling van de gewenste bedreigingen die hebben; menemu-en herkennen van de structuur, de bureaucratie, er is een apparaat dat processen de geselecteerde mogelijk geworden, compileren doelstelling moet worden bereikt, en voor de opbouw van een democratische instelling die wordt begeleid door alle bestanddelen "(Dave Beckwith & Cristina Lopez, 1997).
Dus niet alleen de organisatie van de gemeenschap te mobiliseren voor een massa van belang, maar een proces van vereniging / Pertemanan / vriendschap met een gemeenschap of een gemeenschap-infuus beratkan op de kritische initiatieven te nemen van de acties bewust bereiken verandering in beter.
2. Beginselen Pengorganisir Gemeenschap
In het organiseren van het evenement, het beginsel dat moet worden gehouden en gebruikt als een leidraad in het denken en doen voor een pengorganisasi gemeenschap:
* Ontwikkeling van Pertemanan / vriendschap met de gemeenschap of de samenleving.
* Bereidheid om te leren van het leven van de gemeenschap
* Ontwikkeling van een gemeenschap of de samenleving met het vertrek van wat is of eigendom is van de gemeenschap.
* Geen pretenties als een leider en "elders" van de gemeenschap.
* Denk dat de gemeenschap heeft de potentie en het vermogen om zelf tot compleet.
Beginsel een fragment uit de leer van Lao Tse (700 SM), dat klinkt min of meer als volgt:
"Kom naar de mensen, Hiduplah met hen, van hen leren, ze cintailah, start van wat zij weten, ontstaan uit wat ze hebben, maar pedamping die is goed, wanneer het werk voltooid is en de taak is voltooid, de mensen zeiden," onze eigen werk ".

Tidak ada komentar:

Pemeriksaan RAPIT-TEST COVID-19

Pemeriksaan RAPIT-TEST COVID-19 Mohon edukasi kepada masyarakat terkait pemeriksaan RAPID-TEST sebagai berikut : 1) Rapid-test bukan...